Bu Blogda Ara

17 Mayıs 2011 Salı

DASK, ARTIK SOSYAL MEDYADA

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), sosyal medyayaya girdi. Deprem sigortasını yaygınlaştırmayı misyon edinen kurum, www.facebook.com/dask adresinde yeni projeleri, interaktif uygulamaları ve hediyeli yarışmalarıyla yer alıyor.

DASK, deprem simülasyon vagonu ile çıktığı Türkiye turu dahilinde Facebook'taki ilk yarışmasını da başlattı. Kocaeli depremini simüle eden vagonda fotoğraf çektirip kurumun sayfasına yükleyenler hediye kazanma imkânı elde ediyor. Fotoğraf yükleyen ilk 500 kişiye DASK logolu şapka, yüklediği fotoğraf en az 75 beğen alan ilk 50 kişiye tam teçhizatlı deprem çantası armağan ediliyor.

DASK Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Yazıcı, Facebook'un 7'den 77'ye herkese hitap eden bir mecra olduğunu vurgularken, "Deprem sigortasını yaygınlaştırmak için çalışırken yeni iletişim trendlerini takip etmeye büyük önem veriyoruz. Facebook sayfamız sayesinde hem konut maliklerine deprem sigortası anlatma hem de genç nesillerde deprem bilinci yaratma fırsatı yakalayacağız. 'Deprem geçecek, hayat devam edecek' sloganımıza yakışır şekilde deprem ve sigortayı korkutmadan, keyifli bir dille günlük hayatın doğal bir parçası haline getirmek istiyoruz." diyor.

Kurumun etkinliklerinden güncel bilgi ve fotoğraflara Facebook sayfasından ulaşılabiliyor. Sayfada deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler, deprem sigortası ve kurum hakkında detaylı bilgiler içeren sekmeler de bulunuyor.

http://www.haberaktuel.com/dask-projelerini-sosyal-medyaya-tasiyor-haberi-425371.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder