Bu Blogda Ara

19 Mayıs 2011 Perşembe

"Kadına Karşı Şiddete Hayır" Tasarım Yarışması

 
Birleşmiş Milletler, siz yaratıcı tasarımcıları kadınlara ve kız çocuklarına karşı her türlü şiddete hayır kampanyasına destek vermeye davet ediyor. Hedef “Kadına karşı şiddete hayır” diyen bir afiş tasarlamanız. Birinciye 5000 Euro ödül verilecek.
Havas gibi dev bir reklam şirketinin Başkan Yardımcısı Jacques Séguéla ve  tanınmış bir çok uzmanın yer alacağı jüri tarafından belirlenecek birinciye 5000 Euro ödül verilecek.

Kadına Karşı Şiddete Hayır afiş tasarım yarışmasına başvurular 8 Mart Dünya Kadınlar Günüyle eş zamanlı olarak http://www.create4theun.eu/ internet adresi üzerinden yapılmaya başlanacak. Yarışmaya son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2011 saat 24.00 olarak belirlendi. Yarışmayı kazananlar ise 25 Kasım Kadına Karşı Her Türlü Şiddetin Önlenmesi Uluslararası Gününde açıklanacak.

Genel Sekreter’in kadına karşı şiddetle mücadele amacıyla başlattığı “UNiTE” isimli kampanyanın da bir parçası olan afiş tasarım yarışması Brüksel’de yerleşik Birleşmiş Milletler Bölgesel Enformasyon Merkezi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadınların konumlarının güçlendirilmesi alanlarında faaliyetlerde bulunan BM Kadın Ajansı tarafından düzenleniyor. Yarışma ve katılım koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen http://www.create4theun.eu/ internet adresini ziyaret edin.

http://www.abguncel.com/konu/1155/_Kadina_Karsi_Siddete_Hayir_Tasarim_Yarismasi.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder