Bu Blogda Ara

17 Mayıs 2011 Salı

Sosyal Medya Hangi Programları Takip Ediyor

© MEDYATAVA-Sosyal medya ajansı The Netfork’un 09 – 15 Mayıs haftası sosyal medya takibi sonuçları açıklandı. İşte geçen hafta en çok konuşulan kanallar ve programlar...



Sosyal medya ajansı The Netfork, televizyon programlarının 9 -15 Mayıs haftası SMR (Sosyal Medya Reyting) sonuçlarını açıkladı.  Sosyal paylaşım sitelerinde toplam 52.302 değinmenin tespit edildiği medya takibinde Survivor sosyal medyanın gündeminden düşmeyerek 7. haftasında da birinciliğini korumayı başardı.



Survivor’da Nouma gitti, kavga bitti!
Pascal Nouma’nın diskalifiye olmasının ardından ortalığın biraz durulduğu Survivor’da Nihat Doğan ve gönüllülerden Taner, sosyal medyanın en çok değinilen yarışmacıları oldu. Bu hafta dokunulmazlık oyunlarıyla dikkat çeken yarışmada, olumsuz değinmelerin kaynağı ise uzun reklam araları oldu.

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” tam bir “Türk Dizisi” olma yolunda...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki sözlükler üzerinde popülaritesini giderek kaybediyor. Dizideki olaylar, sosyal medyada “Tam bir Türk dizisi olma yolunda” ilerlediği değinmelerine neden oluyor.

Sosyal medyada Beyaz Show’un kesitlerinden linkler dolaştı!

Bu hafta 90'ların rüzgarını estiren Beyaz Show’da, geçtiğimiz haftalarda olumsuz değinmelere neden olan canlı performans eksikliği, Ümit Sayın ile giderildi. Ümit Sayın’ın canlı performansına olumlu tepki gösteren sosyal medya, diğer konuk Mehmet Turgut ile ilgili de oldukça fazla değinmelerde bulundu.



Şanslı Masa, yayına şanslı başladı!

Yayın hayatına henüz bir hafta önce başlayan Şanslı Masa, yayınlandığı ilk hafta yarattığı olumlu etkiyi bu hafta da sosyal medyada sürdürdü. İkinci haftasında, haftada iki gün yayınlanmaya başlayan yarışma ile ilgili olumlu değinmeler yer alıyor.

Babam Sağolsun ve Karakol adlı yeni dizilere ilk değinmeler!

Cuma akşamı izleyiciyle buluşan Babam Sağolsun isimli dizinin, yine aynı yapım şirketinin daha önce yayınlanmış başka bir dizisi olan En Son Babalar Duyar’la çok fazla benzerlik taşımasının izleyicilerin gözünden kaçmadığı olumsuz değinmelerle vurgulandı.

Çarşamba akşamı yayınlanan Karakol bir diğer polisiye dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ile benzer bulunurken, oyunculuk açısından olumlu değinmelere aldı.

Yayınlandığı Güne Damgasını Vuran Yapımlar:
Pazartesi:      Survivor Ünlüler Gönüllüler, Ezel
Salı:             Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Şanslı Masa
Çarşamba:    Muhteşem Yüzyıl
Perşembe:    Fatmagül’ün Suçu Ne?
Cuma:          Beyaz Show, Adını Feriha Koydum
Cumartesi:    Disko Kralı, Survivor Ünlüler Gönüllüler
Pazar:          Survivor Ünlüler Gönüllüler, Behzat Ç.

Toplam değinmede de Pozitif değinmede de Show TV lider!

Toplam değinme oranında % 40 ile liste başı olan Show TV, pozitif değinmede ve pozitif kanal payında % 43 ile birinci oldu. Toplam pozitif değinme sayısında Show TV’yi sırası ile,  Kanal D (%39), Star TV (% 9), ATV (% 6) ve TRT (% 2) izledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder