Bu Blogda Ara

17 Mayıs 2011 Salı

WEB 2.0 Eğitimde Kullanılacak

İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği öğretmenlere yönelik olarak, eğitimde teknolojinin etkin ve verimli kullanılmasını amaçlayan “Web 2.0 Semineri” düzenliyor.
Dünya Bülteni/Haber Merkezi
İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği İGEDER sınıf içindeki öğretmenlerin, internetin son imkânlarını yoğun olarak kullanan öğrencilere, onları en sık bulabileceği sosyal medyada ulaşmaları ve öğrencilerin internetteki zamanlarını yararlı geçirmelerini sağlayacak beceriye sahip olmaları amacıyla Web 2.0 Semineri düzenliyor.
Web 2.0 semineriyle öğrencilerin ayrıca, sosyal medyanın işledikleri derse katkı sağlayacak nitelikte kurgulayabilmeleri ve iletişimi kolaylaştıran bir anlayış ve tecrübeyle sosyal medyayı daha aktif kullanmalarını sağlamak hedefleniyor.


Web 2.0 SEMİNERİ NEDİR?

Web 2.0 Semineri, facebook, twitter, blog vb. internetin en sık kullanılan uygulamalarını eğitimde ve özellikle sınıf içinde etkin bir biçimde nasıl kullanılabileceğini paylaşmayı böylece öğretmenlerin ve öğrencilerin eğitimde teknolojiyi kullanarak eğitim kalitesini artırmayı amaçlayan bir seminer.

Seminere resmi ya da özel okullarda görev yapan öğretmen ve yöneticiler, akademisyenler,
eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri, eğitim fakültesi öğrencileri ve öğretmen adayları, her hangi bir şirket bünyesinde eğitim veren yöneticiler katılabiliyor.

Seminer programı, 2 uzman eğitimci tarafından yürütülerek, toplamda 2 hafta ve 6 ders saatini içeriyor. Eğitimler, 21 ve 28 Mayıs Cumartesi günlerinde 3 saat olmak üzere yapılacak. İGEDER Dernek Merkezinde yapılacak olan seminer, 14.00- 17.00 saatleri arası gerçekleştirilecek.

Katılım ücretinin 10 TL olarak belirlendiği seminer programına katılmak isteyenler, İGEDER kurumsal web sayfasında yer alan online başvuru formunu doldurarak ön kayıt yaptırabilirler. Programda ayrıca katılımcılara katılım sertifikası da verilecek.

http://www.dunyabulteni.net/?aType=haber&ArticleID=160103

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder